Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Volg onderstaande stappen om je wachtwoord te wijzigen:

1.) Ga naar de inlogpagina: club.overgang.info

2.) Mocht het systeem je automatisch inloggen,
log dan eerst uit door met je cursor naar je naam te gaan (rechts bovenaan) en vervolgens op "Afmelden" te klikken.

3.) Je komt nu op een blauw scherm terecht, klik op de tekst onderaan "wachtwoord vergeten".

4.) Vul je e-mailadres in en je krijgt een automatische mail met een link waar je zelf een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

5.) Indien je de e-mail binnen 30 minuten nog niet ontvangen hebt controleer dan je spambox.

Hulp nodig? Contact Contact